3 unieke manieren om jouw fanbase te laten groeien

Veel creators vragen zich af hoe ze hun fanbase op een originele en gecontroleerde manier kunnen laten groeien. In deze blog geven wij je 5 unieke manieren!

3 unieke manieren om jouw fanbase te laten groeien

Veel creators vragen zich af hoe ze hun fanbase op een originele en gecontroleerde manier kunnen laten groeien. Uit onze ervaring blijkt dat het enorm belangrijk is om een échte band te creëren met je kijkers. Maar hoe doe je dat? In deze blog geven wij je 3 unieke manieren die ervoor gaan zorgen dat jij jouw fanbase exponentieel kan laten groeien.

1. Gebruik een contentkalender en maak je kijkers nieuwsgierig

Als mensen op jouw social media pagina’s komen en ze zien dat je volgende week een nieuwe, exclusieve video uitbrengt, is de kans vele malen groter dat ze je zullen volgen. Helemaal als je ze nieuwsgierig maakt. Dit is waarom het hebben van een contentkalender een zeer belangrijke stap is in het laten groeien van jouw fanbase


2. Maak deel uit van andere community’s

Deel uitmaken van andere community’s is een geweldige manier om je publiek op te bouwen. Je kunt lid worden van een community van iemand anders, zoals een subreddit of een Facebook groep. Op deze manier maak je echte connecties met mensen die dezelfde interesses hebben als jij, en zodra ze erachter komen wat jij maakt als content creator zullen ze ook fan van je worden en uiteindelijk een vaste member worden van jouw eigen community op ons platform.

3. Werk samen met andere content creators

Een andere zeer effectieve manier om je account te laten groeien is door samen te werken met andere content creators. Als je bijvoorbeeld een Youtuber bent, zorg er dan voor dat je te gast bent in andermans video’s, en nodig hen ook uit bij die van jou. Door samen te werken met andere creators, stel je jezelf bloot aan verschillende nieuwe doelgroepen. Wat een geweldige manier is om content te maken, een publiek op te bouwen en een constante stroom van nieuwe kijkers te genereren.

SubFee is hét alles-in-één platform voor jou als creator. Met SubFee heb jij namelijk je eigen custom platform waarin je extra content voor betalende kijkers kunt uploaden. Hierdoor creëer je een voorspelbare inkomstenbron volledig onafhankelijk van advertenties, richtlijnen en algoritmes.

En het mooie is.. SubFee hanteert een ‘pay as you earn’ prijzen model. Dit houdt in dat het platform pas geld gaat kosten zodra jij ook geld gaat verdienen!

Wil je meer weten? Vraag volledig vrijblijvend een demonstratie aan en ervaar het zelf!

Meer blogs

Alles bekijken